1. Strona główna >
  2. Blog >
  3. Domowy chleb, czyli mała piekarnia Siedliska Janczar
Domowy chleb, czyli mała piekarnia Siedliska Janczar

Domowy chleb, czyli mała piekarnia Siedliska Janczar

Siedlisko Janczar to miejsce, w którym można spędzić niezapomniane chwile w komfortowym hotelu o najwyższych standardach, a także w nastrojowej i klimatycznej Karczmie, w której czeka na gości rewelacyjne jedzenie. W Siedlisku Janczar oferowana jest rewelacyjna kuchnia wykorzystująca przepisy staropolskie oraz regionalne. Oprócz znakomitego jedzenia można spodziewać się profesjonalnej obsługi oraz pięknego wystroju wnętrza - zarówno przygotowana otoczka, jak i menu trafią w gusta nawet najbardziej wymagających smakoszy. Wszyscy goście hotelowi mogą skorzystać z oferty związanej ze stylowym lokalem, gdzie czeka nie tylko wyśmienite jedzenie, ale również nastrojowa muzyka i subtelny klimat.

Staropolska gastronomia

Siedlisko Janczar znane jest z rozbudowanego zaplecza gastronomicznego, które tworzone jest przez wykwalifikowane i doświadczone osoby, które nie tylko przygotowują przepyszne jedzenie, ale również zajmują się organizacją imprez okolicznościowych, spotkań rodzinnych czy imprez firmowych - imprezy firmowe Bieszczady. Siedlisko Janczar z powodzeniem działa w zakresie cateringu - organizuje wigilie oraz inne wydarzenie dla firm i przedsiębiorstw zlokalizowany w okolicach Rzeszowa, a nawet całego województwa podkarpackiego. Ośrodek wypoczynkowy Siedlisko Janczar znany jest z organizowania pokazów pieczenia chleba, biesiadowania przy ognisku oraz degustacji potrwa z regionu czy wycieczek po przepięknych i mało znanych zakątkach województwa.

Domowy chleb

Na terenie Siedliska Janczar powstaje mała piekarnia, w której wypiekane będą chleby z mąki pszennej lub orkiszowej. Cały proces składający się na pieczenie chleba będzie przeprowadzany od podstaw - zaczynając od samodzielnej uprawy zboża, a następnie przetworzeniu go na mąkę. Domowa receptura pozwoli na wypieczenie chleba aromatycznego, a zarazem zachwycającego delikatnym smakiem. Chleby będą wypiekane w piecu ogrzewanym drewnem, co doda im wyjątkowego zapachu oraz chrupkości. Chleby z małej piekarni Siedliska Janczar nie tylko będą dostępne dla gości hotelowych podróżujących służbowo, ale również dla wszystkich osób z okolicy, którzy chcą wesprzeć funkcjonowanie ośrodka wypoczynkowego i zarazem cieszyć się smakiem domowego i ekologicznego chleba bez zbędnych spulchniaczy oraz innych dodatków chemicznych.

Najnowsze wpisy

Dlaczego warto wybrać wigilię firmową w Siedlisku Janczar?

Dlaczego warto wybrać wigilię firmową w Siedlisku Janczar?

Dlaczego Kraina Zabaw to idealne miejsce na urodziny dla dzieci?

Dlaczego Kraina Zabaw to idealne miejsce na urodziny dla dzieci?

Zobacz również

Dlaczego warto wybrać Siedlisko Janczar na szkolną wycieczkę?

Dlaczego warto wybrać Siedlisko Janczar na szkolną wycieczkę?

Na co zwrócić uwagę, planując wesele w stylu rustykalnym?

Na co zwrócić uwagę, planując wesele w stylu rustykalnym?